Tuesday, April 17, 2012

FREEMASON

ANTARA AGENDA LAIN YANG DILAKUKAN OLEH YAHUDI LAKNATULLAH~~~semoga ia bermanfaat untuk semua pembaca...Freemason ialah satu organisasi antarabangsa Yahudi sekaligus merupakan gerakan rahsia yang paling berpengaruh di dunia ini. Freemason berasal dari gabungan dua perkataan iaitu, free yang bermaksud bebas, merdeka dan Mason bermaksud juru bangun atau pembangun. 
Tujuan utama pertubuhan gerakan ini ialah membangunkan kembali cita-cita khayalan mereka untuk membina 'Haikal Sulaiman' yang kononnya ia bertempat di Tanah Suci Palestin. 

Gerakan ini turut mendapat tentangan dari banyak agama-agama seperti gereja katholik sehinggakan menjadikan gerakan ini sebagai tempat berkumpul mereka yang anti-agama.

Dibawah ini adalah antara simbol pengenalan pada pengikut gerakan Freemason. 

Freemasonry (bahasa Inggeris) adalah sebuah organisasi persaudaraan antarabangsa. Freemasonry pada zaman moden bermula dengan berdirinya Grand Lodge di London, Inggris pada tahun 1717. Sebagian peneliti Barat berkeyakinan bahwa Freemasonry sebenarnya sudah didirikan di Scotland pada abad ke-14, ketika Ksatria Templar dihapuskan oleh Raja Perancis Philipe le Bel dan Paus Clement V.
http://abidanial.com/membongkar-rahsia-freemason 

No comments: